ALARM

TrueGuard – Privatalarm uden abonnement og begrænsninger.

Et Alarmsystem fra TrueGuard er stabilt og brugervenligt og udviklet efter nutidens tendenser, hvor  det intelligente hjem er i fokus.

Alarmen er udstyret med mange smarte funktioner, der ikke bare gør dig tryg, men også gør hverdagen nemmere for hele familien.

Sammensæt alarmsystemet lige efter dine ønsker. Med vores store udvalg at tilbehør, er der uendelige muligheder. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige til dig.

Hent flyer

——————————————————————————————————–

JA-100 fra Jablotron

Nytænkende og revolutionerende

Professionel sikkerhed har aldrig været nemmere. Enkelt at udbygge, avanceret fjernkontrol for både slutbrugeren samt teknikerne fås ikke enklere! Suverænt brugerinterface!

JA-100 er et revolutionerende trådløst system designet til at beskytte alle typer af installationer. Velegnet til både privatboliger, butikker, kontorer, lagre, værksteder osv.

JA-100 systemet tilbyder også avanceret “home automation” funktioner til fjernstyring af apparater, varmestyring, tænd/sluk af apparater via bevægelsesdetektor, stort eksternt detektorprogram til detektering af åbning af dør/vindue, indvendige og udvendige detektorer samt fjernbetjening.

Med JABLOTRON CLOUD får både installatører samt slutbrugeren fjernadgang til sine JA-100 systemer med smarte, enkle og avancerede bruger- og teknikerfunktionaliteter samt tilslutning til KC.

J-Link software til JA-100  HENT HER