ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT

Vi leverer fremtidssikrede alarmsystemer uden abonnement. Vi synes ikke det skal være dyrt at føle sig sikker og tryg i hjemmet. Vi tilbyder pakkeløsninger, der kan tilpasses og udvides, så dine behov bliver opfyldt.

ABONNEMENTSFRI LØSNING

Vi tilbyder alarmløsninger uden bindende abonnement. Det er en god løsning for dig, der gerne vil spare penge, men ikke gå på kompromis med kvaliteten.

HA’ DIT HJEM MED
DIG I LOMMEN

Ude godt, men hjemme bedst. Det er vi hos MP Alarm enige i. Derfor er det, via appen, altid muligt for dig at tjekke, hvordan det står til i dit hjem, når du er væk.

MEGET MERE END
EN ALARM

Et alarmsystem skal skabe tryghed og dække dine behov. Derfor er vores alarmer udviklet med en lang række features, der kan hjælpe dig i en travl hverdag.

TRYGGE RAMMER
MED SMARTHOME

Smartstyring af hjemmet er kommet for at blive. Et TrueGuard alarmsystem beskytter hjemmet og kan tilmed styre både garage, lys, varme og el.

Trueguard smartbox
Startkit indeholder
  • 1 x Smartbox Pro med GSM – klargjort til Trueconnect+
  • 1 x Betjeningspanel
  • 1 x Micro åbningskontakt
  • 1 x Vidvinkel fotodetektor
  • Alarm klistermærker

Trueguard Smartbox Pro – Startkit med Foto

Startkit passer perfekt til rækkehus eller lejlighed, eller som opstart til et større system.

Systemet opsættes meget let via TrueConnect, ligesom der er mange muligheder for styring af alarmen med den smarte TrueConnect app. SmartBox byder på et hav af indbyggede hjemmestyrings funktioner samt mulighed for at indlæse Philips HUE, IKEA trådfri og Osram+ lyskilder.

Smartbox tilsluttes til din router og 230V stik – så er alarmen klar

Der er indbygget 3G/LTE GSM moden, som kan bruges til backup hvis internet er nede, eller som primær forbindelse hvis der slet ikke er internet på lokationen. 

Pris inkl. moms 3.995,00

+ eventuelt montering