TrueGuard alarm

 

TrueGuard

     - Privatalarm uden begrænsninger

Et Alarmsystem fra TrueGuard er stabilt og brugervenligt og udviklet efter nutidens tendenser, hvor ’det intelligente hjem’ er i fokus.

Alarmen er udstyret med mange smarte funktioner, der ikke bare gør dig tryg, men også gør hverdagen nemmere for hele familien.

 

Sikker og stabil

Vi lægger stor vægt på at vores alarmsystemer først og fremmest er stabile og pålidelige, så vi kan tilbyde sikring i top klasse til dig og dit hjem. Vi udvikler løbende nye enheder og smarte hjemmestyringsfunktioner i takt med teknologiens udvikling, så vi sikrer at alarmsystemet er tidssvarende, og nemt at bruge i hverdagen for dig og din familie.

 

Det intelligente hjem

TrueGuards Alarmsystemer er udstyret med mange smarte funktioner, der giver dig mulighed for intelligent hjemmestyring. Det betyder for dig, at du med en optimal sammensætning af TrueGuards tilbehør får mulighed for at styre alt lige fra lys, varme og hjemmeelektronik.

 

TrueConnect App

Vores alarmer fjernstyres nemt med TrueGuards App 'TrueConnect', uanset om du er hjemme eller om du er ude af huset. Med appen har du både fra smartphone og tablet adgang til den intelligente hjemmestyring. Der er et utal af muligheder for, hvordan du kan bruge TrueGuards hjemmestyring til at gøre dit hjem mere intelligent.

Stort tilbehørsprogram

Med det store tilbehørsprogram til Trueguard alarmer, kan du sammensætte en alarmløsning, der passer til lige netop dine behov.