Ny og nem måde at mærke dine værdier på.

Mærk og registrer hver ejendel

Din husstands værdigenstande kan mærkes med en farveløs opløsning, der er usynlig for det blotte øje, som ikke kan vaskes af. Det lyser op under UV-lys, hvilket gør det let for politiet at identificere stjålne genstande og knytte tyve til tyveriet. Denne løsning, som indeholder en unik DNA kode, beskadiger ikke de mærkede ejendele på nogen måde og kan anvendes i løbet af få sekunder. Detaljer om koden registreres derefter i en sikker global database. Hvis værdifulde genstande bliver stjålet fra dit hjem og derefter genfindes af politiet, så kan de let spores tilbage til dig via den unikke DNA-kode.

Har du tænkt på at få sikret din tank?

Der bliver stjålet brændstof og fyringsolie som aldrig før.

Stop tyvene før de tanker hos dig!!

oliestander

Erfaringer viser, at mekanisk tanksikring i form af aflåsning medfører store skader på tank og udstyr, når tyvene bruger vold for at omgå sikringen.

Derfor er denne elektroniske tanksikring den “rigtige” løsning. Den kan ikke ses udefra, så tyvene vil ikke prøve at omgå den.

Tanksikringen er ikke baseret på bevægelsesføler og kan derfor også bruges på f.eks. lastbiler, entreprenør/landbrugsmaskiner, der er i bevægelse.

Kan betjenes fra smartphone og PC. Alarmer kan indgå som sms, opkald, mail eller opringning til alarmcentral, og der er mulighed for tilslutning af sirene, lys og andet eksternt udstyr.