DNA mærkning

SelectaDNA – Beskytter dit hjem mod indbrud og gør det svært at være tyv!

SELECTADNA bliver brugt af husejerne i mere end 30 lande i verden for at forebygge og forhindre indbrud i boligområder. Danmark har år efter år Europa rekord i flest indbrud, og igen i 2013 lå vi øverst på listen med 4 gange flere indbrud end foreksempel Sverige og 5 gange mere end Tyskland.

De fleste indbrudstyve er opportunister på udkig efter et hus, de kan bryde ind i hurtigt, tage noget af værdi, og forlade uden at blive opdaget. Der er ingen fejlsikker vej til at holde en indbrudstyv ude, men den afskrækkende faktor med SELECTADNA har bidraget til at mindske kriminalitet i mange boligområder.

Mærk og registrer hver ejendel

Din husstands værdigenstande kan mærkes med en farveløs opløsning, der er usynlig for det blotte øje, som ikke kan vaskes af. Det lyser op under UV-lys, hvilket gør det let for politiet at identificere stjålne genstande og knytte tyve til tyveriet. Denne løsning, som indeholder en unik DNA kode, beskadiger ikke de mærkede ejendele på nogen måde og kan anvendes i løbet af få sekunder. Detaljer om koden registreres derefter i en sikker global database. Hvis værdifulde genstande bliver stjålet fra dit hjem og derefter genfindes af politiet, så kan de let spores tilbage til dig via den unikke DNA-kode.

Opsæt advarselsskilte og mærkater

SELECTADNA har vist sig at reducere tyverier med op til 85% i nogle områder, især hvor folk bliver gjort opmærksom på dets anvendelse gennem advarsler og vindues mærkater. Ved brug af vindues klistermærker til at fremhæve, at værdigenstande i dit hjem er blevet mærket med SELECTADNA er meget vigtig. Politiet har bekræftet, at tyvene er gået videre til en anden ejendom i nabolaget, når de ser de lyse orange afskrækkende advarselsskilte på en fremtrædende plads.

Priser fra kr. 765,-

Ring endelig til os for mere information.